betwisted

Alla inlägg under februari 2012

Av Hanna - 12 februari 2012 21:47

      
Glass till kvällsmat är aldrig fel!!! 

Av Hanna - 12 februari 2012 14:51

   

Klockan har närmat sig tre på eftermiddagen och jag har aldrig varit så lättad över att få lägga sig på sängen och vila lite. Har varit i kyran, gått en promenad med pappa, ätit lunch med pappa och gått i affärer med pappa. Pappa pappa pappa - världens bästa pappa. Men inte nog med det, så har jag gjort allt detta med en fruktansvärd skoskav! Ska visa upp mina älsklingar snart (även fast ni skadar mig) .

Av Hanna - 12 februari 2012 11:00


God morgon God morgon! Söndag morgon, sista dagen i veckan. En skolvecka kvar, sen är det lov. Eller? Tjejen med koll! Just nu vill jag ha allt detta (ovan). Lite konstig kombination, but i want it so bad... "Skinn"byxorna vill jag ha nu, till en färgglad stickad tröja! Sport-bh'n vill jag ha på måndag, då jag får börja träna! Den gröna tröjan vill jag använda på våren/sommaren. Skutta runt i fina färger och vara glad. Och så småning om vill jag ha ett par orange shorts och springa runt med en brun kropp i bikini. 

Av Hanna - 11 februari 2012 15:47



Å
h åh åh vad jag skulle vilja ha den här! Äta bör man - annars dör man.

 
Av Hanna - 11 februari 2012 15:21

   
S
itter fortfarande hemma hos Nathalie med Olivia och bara tränar på att vara slöa som vi alltid gör. Man får ju ägna sig åt det man är bäst på? Senare ska jag iväg till en annan kompis och tita på Melodifestivalen med min syster och några mer. Kan vara skönt med en lugn lördag. (För mina andra lördagar brukar alltid vara såååå vilda haha) Visste ni att blir livet mycket roligare när man driver med sig själv? :D Det är inte situationen som är - utan det är hur man GÖR situationen. Tänk på det. Nu ska jag fortsätta vara lite slö!

 
Av Hanna - 11 februari 2012 15:11

 

Titta vad snygg tröja ifrån Gina Tricot! Den här kan man ha på sig alla årstider. Nu när våren börjar närma sig kan man ju till exempel bära denna till ett par ljusa jeans och vågigt utsläppt hår. Till sommaren kan man bära denna till ett par svarta jeans shorts och en jeansskjorta under. Mums säger jag bara!

 
Av Hanna - 11 februari 2012 14:53

   

Två bilder ifrån igår. Till slut fick jag ordning på kläderna som tog plats på golvet.   

Mina skabbiga underbara vänner         

Men gud så fräscha vi blev nu!!!
WORD MAN!

 
Skapa flashcards